Ecco Reklame

Vindusdekor

Vindusdekor for ethvert formål

Det kan være mange grunner til at man ønsker folie på glass og vindusflater. Enten man ønsker å skjerme og hindre innsyn, fremme et budskap eller en kampanje, eller fremheve bedriftens profil. Vi har lang erfaring med foliering av alle typer vindusdekor, i alt fra kontorlandskaper til butikkfasader.

Funksjon, dekor eller markedsføring

Det finnes utrolig mange folietyper man kan bruke på glass. Noen er tette, noen slipper gjennom lys og noen er til og med helt transparente. Man kan folieskjære, printe eller en kombinasjon av dette for å oppnå akkurat det man ønsker, enten det er å dekorere, skjerme, markedsføre eller profilere.

Sandblåst vindusdekor

Sandblåst, eller frostet folie, er veldig populært og gir en veldig fin effekt. Den er veldig allsidig siden man kan både folieskjære og printe på den. Sandblåst folie er førstevalget hvis man ønsker å skjerme innsyn samtidig som man slipper inn lys. Man kan velge om man vil dekke hele eller deler av vinduet eller man kan folieskjære striper, mønster eller hva man måtte ønske.

Folieskåret vindusdekor

Folieskåret vindusdekor består gjerne av designelementer, skrift eller mønster som er skåret ut i en gjennomfarget folie. Det er en holdbar folie som kan brukes til mye.

Printet vindusdekor

Printet vindusdekor gjør at man kan bruke akkurat det motivet man ønsker, enten det er bilder, mønster, graderinger eller noe annet. Man kan printe på lystett folie, lysgjennomskinnelig folie, transparent eller frostet folie, alt etter hvilken effekt man ønsker å oppnå.

One Way Vision

One Way Vision er perforert folie som man kan printe på den ene siden, samtidig som man kan se gjennom fra andre siden. Det er genialt om man ønsker å hindre innsyn uten at man hindrer utsyn, samtidig som man kan printe et motiv eller budskap.

Kontakt oss

Har du en forespørsel angående vindusdekor eller andre produkter?

Ta kontakt med oss så hjelper vi deg så fort vi kan!