Ecco Reklame

Skilt

En verden full av skilter

Overalt hvor vi ferdes er vi omgitt av skilter. Enten vi er på veien, i butikken eller til og med på turstien i marka finner vi skilter som utfyller en eller annen funksjon. Vi leverer det meste av skilt, helt fra små postkasseskilt til digre fasadeskilt.

Kvalitet i alle ledd

Produksjon av skilter er et felt som krever kunnskap og erfaring, både når det gjelder kvalitet og materialvalg. I tillegg er utforming, størrelse og plassering essensielt slik at skiltet fyller den hensikten eller funksjonen man ønsker. Vi setter opp korrektur og lager gjerne også en naturtro skisse slik at man er helt sikker på at resultatet blir bra. Om du har behov for montering så har vi et nettverk av profesjonelle montører slik at skiltet blir forsvarlig montert.

Fasadeskilt

Et fasadeskilt er gjerne bedriftens ansikt utad og en viktig del av hvordan kunden oppfatter bedriften. Det er mange hensyn og ta, som plassering, lyssetting og størrelse, samtidig som materialvalg og kvalitet er avgjørende for at det skal stå i mot vær og vind, år etter år. Vi hjelper deg å finne riktig type fasadeskilt, både med og uten lys.

Lysskilt

Fordelene med lysskilt er åpenbare. De synes godt og tiltrekker seg oppmerksomhet, selv når det er mørkt. I tillegg er et godt utformet lysskilt utrolig stilig. Det er mange muligheter og skiltene kan være lyssatt bak, foran eller begge deler. Vi leverer det meste av lysskilt og hjelper deg med å finne den rette løsningen.

Utfreste skilt og bokstaver

Vi kan levere utfreste skilt og bokstaver i mange ulike materialer som pvc, akryl eller aluminium. De kan lakkeres eller folieres i hvilke farger man måtte ønske og kan monteres på skinner eller med usynlige fester som ofte gir et veldig eksklusivt uttrykk.

Plateskilt

Plateskilt kan gjøres enkelt, men det kan også gjøres mer spennende. Det finnes mange muligheter innen materialvalg og utforming. Det kan være det helt enkle med aluminium- eller sandwichplater, eller mer spennende materialvalg som akryl eller glass for et litt mer eksklusivt uttrykk. Med print eller folieskjæring, knekte kanter for ekstra dybde eller en stilig festeanordning kan man få en unik og stilig skiltøsning.

Parkeringsskilt

Vi har lang erfaring med produksjon av ulike typer av trafikk- parkeringsskilt. Vi leverer med og uten refleksbunn og materialvalg etter bruksområde. Om ønskelig kan vi også levere fundament og festemateriell.

Systemskilt

Kontakt oss

Har du en forespørsel angående skilt eller andre produkter?

Ta kontakt med oss så hjelper vi deg så fort vi kan!