Ecco Reklame

Bildekor

En rullende reklamekampanje

Bilen er en en rimelig og effektiv reklameplass som enhver bedrift bør benytte seg av. En stilig bildekor er et skikkelig blikkfang og en viktig eksponeringsflate. Vi leverer alt av bildekor og hjelper deg med alt fra design til ferdig montert dekor.

En god bildekor holder i mange år

Vi har mange års erfaring med produksjon og montering av alle typer bildekor. Bilen blir konstant utsatt for vær og vind så det er viktig at man bruker riktig folie av god kvalitet. Det er viktig at bilen er ordentlig vasket og ren før man setter på dekoren, og med riktig behandling vil du ha en bildekor som holder seg pen i mange år.

Enkel bildekor

Med en enkel bildekor får man mye synlighet for en rimelig kostnad. Den består gjerne av firmalogo på sider og panser, telefonnummer, webadresse og eventuelt noen enkle dekorelementer.

Refleksdekor

Refleksdekor er veldig stilig og gir masse ekstra synlighet. Vi leverer refleksdekor av topp kvalitet som er godkjent for bruk i trafikken.

Delfolie

En delfolie er en mer omfattende bildekor hvor man dekker større flater. Dekoren strekker seg gjerne over flere dører eller hele sider, og man kan kombinere ulike folietyper. Man kan bruke bilder, mønster, dekorelementer, logo og tekst, eller endre farge på deler av bilen. Mulighetene her er mange og man kan få en veldig stilig dekor som blir lagt merke til.

Helfoliering

Helfoliering innebærer at man kler inn hele bilen i folie. Man kan printe på folie og få hvilket motiv eller mønster man måtte ønske eller man kan bruke en ferdig farget folie. Det finnes en rekke folier i ulike farger, strukturer, glans- og matthetsgrader så valgmulightene er mange. En helfoliering vil også være en god investering fordi den beskytter bilens originale lakk mot steinsprut og mindre riper.

Kontakt oss

Har du en forespørsel angående bildekor eller andre produkter?

Ta kontakt med oss så hjelper vi deg så fort vi kan!